gylle01 top

Dansk Fagcenter for biogas udbyder et ATEX kursus, der henvender sig til biogasanlæg den 26. oktober hos Horsens Bioenergi.

Kurset er rettet mod driftsledere og driftspersonale på danske biogasanlæg. DFFB har bedt firmaet Maskinsikkerhed om at udvikle og afholde et kursus, som retter sig specitikt mod biogasanlæg.

Man vil få en grundig gennemgang af reglerne for indretning og anvendelse af maskiner, anlæg og installationer i eksplosionsfarlige områder. Man gennemgår regler og metoder til zoneklassifikation og hvordan man vælger og anvender det rigtige materiel. Sidst men ikke mindst lærer man om CE-mærkning og dokumentationskrav når det gælder Ex-materiel. 

Undervisningen foregår som gennemgang af præsentationer og dialog, hvor kursusdeltagernes erfaringer, eksempler og spørgsmål inddrages undervejs. Ligeledes vil biogasanlægget, hvor undervisningen foregår blive inddraget med konkrete eksempler.

Praktiske oplysninger:
Dato: 26. oktober fra 8.00- ca. 15.30
Sted: Horsens Bioeneregi,  Ålkærgårdvej 13, 8700 Horsens
Pris: 2000 kr. pr. deltager + moms. 
Tilmelding senste den 12. oktober til Jakob Lorenzen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 25767178

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev