nyheder

Biogasbranchen har de seneste år været i en forandringsproces, hvor både teknologiske og politiske vinde har påvirket udviklingen på jeres biogasanlæg. Udvidelser og nye markedsområder bliver ikke til virkelighed af sig selv – det kræver strategisk ledelse. Jeres succes som biogasanlæg afhænger af, at I kan skabe en strategi, som det er muligt at forfølge. På dette kursus i strategisk ledelsesproces kommer I til at formulere, kommunikere og implementere en strategi.

Kurset bygget op omkring det at opbygge en strategi med en række analyser og redskaber til at forstå den verden, som I, som biogasanlæg, befinder jer i. Kurset er baseret på både ”tavle undervisning” og gruppearbejde. Derfor vil det være en meget stor fordel at flere fra jeres organisation deltager i kurset.

Kurset foregår over 2 undervisningsdage med hjemmearbejde imellem de 2 dage. Efterfølgende er der mulighed for opfølgning på det strategiske arbejde.

Kurset bygger endvidere på dialog, diskussion og fokus på det praktiske og anvendelige. Det er strategi i øjenhøjde, og der anvendes danske cases, som alle kan diskutere, og som alle kan lære af. Inden kurset er der mulighed for at stille konkrete og specifikke spørgsmål, som vil blive besvaret undervejs.

Udbytte af kurset:

  • Grundlæggende viden om strategi, mission, vision og mål
  • Analyser og værktøjer til forståelse af jeres ”virkelighed”
  • Strategiudvikling, implementering og handleplaner
  • Sparring i forhold til at komme videre.

Hvem deltager?

Det anbefales at både bestyrelsesmedlemmer og driftslederen deltager for at få det bedste ud af kurset.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt: 14. november fra 9-16 og 12. december fra 9-16

Sted: Dansk Fagcenter for Biogas, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding

Pris: 5000 kr. plus moms pr. deltager. Medlemmer 4.000 kr. plus moms.

Seneste tilmelding: 1. november til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller 25 76 71 78

Undervisere: Jakob Lorenzen, HD(O) i organisation og ledelse samt Cand. Mag i Historie og Statskundskab. Daglig leder af Dansk Fagcenter for Biogas.

Seneste nyt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev