nyheder

2-dages internatkursus i økonomirapportering og styring for biogasanlæg.

  • Optimere mulighederne for at styre efter budgetter!
  • Få praktisk indsigt i regnskabsanalyser og forståelse!
  • Sikre at du holder dine budgetter!
  • Arbejd med egne tal!
  • Få udbygget dit netværk indenfor biogasbranchen!

Kurset henvender sig til driftslederen, direktøren eller den økonomiansvarlige på biogasanlæg, som er økonomi- og budgetansvarlige overfor sin bestyrelse og myndighederne sammen med sin bogholderifunktion

Formålet med kurset er at give deltageren en grundlæggende indsigt i budget og regnskabsopbygning. Deltageren vil få en grundig indføring i status, herunder likviditet, finansieringsforhold og nøgletal.

                        Deltageren skal efter kurset være i stand til at afrapportere periodens resultat og redegøre for afvigelse overfor bestyrelsen samt fremhæve positive og negative afvigelser og kunne fremkomme med korrektioner efter bestyrelsens anvisninger.

Kurset er bygget op omkring anlæggene egne tal og erfaringer. Inden kurset vil deltagerne blive bedt om at finde en række økonomi- og nøgletal frem, som de efterfølgende på kurset vil komme til at arbejde aktivt med, således at undervisningen tager udgangspunkt i egne erfaringer.

Undervisere:

Henrik Esmann: Statsautoriseret revisor Henrik Esmann er partner og indehaver i Martinsen Rådgivning og Revision. Henrik har i mere end 10 år beskæftiget sig med biogasbranchen, og har blandt andet undervist og holdt indlæg i Brancheforeningen for Biogas.

Kurt Hjort Gregersen: Cand. Agro, Senior Konsulent hos Agro Tech A/S. Kurt Hjort Gregersen er et kendt ansigt inden for biogas og har i mange år arbejdet med biogas samt fungeret som sekretær for Foreningen for Danske Biogasanlæg.  

Praktisk oplysninger:

Tidspunkt: 9.-10. september 2015 fra kl. 9-17.

Pris: 7.000 kr. inkl. overnatning og forplejning begge dag.

Tilmelding senest: 24. august 2015 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted: Innovationshus Syd, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding

Spørgsmål vedr. kurset kan rettes til Jakob Lorenzen på 25 76 71 78eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Print opslaget her

Seneste nyt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev