nyheder

Der sker store forandringer både organisatorisk og i måden, hvormed vi arbejder med kontrolsystemer. I dag anvender vi både mobile enheder og samler opgaver og funktioner centralt. Samtidig bliver der færre operatører i kontrolrummet.

EUC Lillebælt og ABB giver jer mulighed for på et seminar den 22. november at opleve fremtidens kontrolrum. 

I vil få et indblik i fremtiden for procesoperatører, mejerister, teknikkere mv. Vi har hentet eksperter fra udlandet, så flere af indlæggene vil være på engelsk.

De fortæller om operatørens rolle i fremtidens kontrolrum med den nyeste teknologi, samt hvilke overvejelser I bør/skal gøre jer, når I planlægger en opdatering af jeres kontrolrum, eller vil have et nyt kontrolrum. De vil også gå igennem konkrete cases. Endelig vil I få et kik ind i fremtidens muligheder med brug af virtual reality og bærbare enheder. I vil også få mulighed for at se fremtidens kontrolrum på EUC Lillebælt, som det eneste på landjorden i Danmark indtil videre...

Læs mere her eller kontakt EUC Lillebælt v. Henning Åberg

EUC Lillebælt står bl.a. bag procesoperatøruddannelsen som tilbydes til biogasanlæg, hvorfor det kan være relevant for biogasanlæg at få et indblik i fremtiden kontrolrum.

Seneste nyt

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev