biogas01 top

Som medlem af Dansk Fagcenter for Biogas opnår man en lang række fordele. Du vil få adgang til følgende medlemsfordele:

Kursus og seminardeltagelse til favorabel medlemspris. Fagcenteret udarbejder kursustiltag målrettet den danske biogasbranche og aktørerne indenfor området, f.eks. kommuner og rådgivere. Det gælder både kurser og seminarer med fokus på drift, økonomi, bestyrelsesarbejde, samarbejde mellem myndigheder og biogas branchen mv.

Adgang til faglige netværk med fokus på optimering af biogasproduktion i Danmark. Fagcenteret vil iværksætte og facilitere forskellige relevante netværk med fokus på optimering af biogasproduktionen. Netværksmøder vil tage udgangspunkt i relevante problemstillinger og udfordringer, som biogasanlæggene oplever i hverdagen.

Mulighed for trække på faglig viden i fagcenteret og lave erfaringsudveksling, herunder en lang række muligheder for udviklingsaktiviteter.

 • Virksomhedsudvikling, hvor fagcenteret fungerer som konsulent, som yder erhvervsservice. F.eks. analyser af virksomheden og hjælp til at komme videre med idéer og lignende.
 • Strategisk arbejde, herunder analyser, strategiudvikling og handleplaner. Det kan være med indbygget opfølgning efter en periode, således at der bliver taget hånd om udviklingen, så I hjælpes på vej.
 • Hjælp til ansøgninger. Fagcenteret yder hjælp til anlæg, som ønsker at søge midler gennem f.eks. den lokale aktionsgruppe eller andre puljer, som er relevante for et projekt.
 • Hjælp til stillingbeskrivelser og stillingsopslag, samt opslag på fagcenterets hjemmeside og andre steder (evt. udgifter til jobsider dækkes af anlægget), herunder også administrativ hjælp til at sikre at det enkelte anlæg har de kompetencer internt, som der er behov for. Sikre f.eks. at medarbejder sendes på relevante kurser.
 • Hjælp til administrative udfordringer, som f.eks. brevskrivning til myndigheder og andre relevante aktører.

 

Mulighed for matchmaking. Fagcenteret arbejder på at biogasanlæg får mulighed for at indgå i forskellige samarbejder med andre anlæg og aktører, som er relevante for udviklingen af hele branchen. Det vil være f.eks. være samarbejder med vidensinstitutioner, klynger og kommuner.

Direkte invitationer til arrangementer afholdt af Dansk Fagcenter for Biogas.

Mulighed for at markedsføre jeres ydelser i fagcenterets nyhedsmail.

Vil du vide mere, så kontakt Jakob Lorenzen på tlf. nr. 25 76 71 78 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 • Priserne for at være medlem er følgende:

  Gårdanlæg

  Kr.

  1000

  Biogasfællesanlæg   (mere end 2 ansatte)

  Kr.

  1500

  Nystartede   leverandørforeninger (op til 2 år gamle)

  Kr.

  Gratis

  Etablerede   leverandørforeninger (mere end 2 år gamle)

  Kr.

  1000

  Enkeltmandsvirksomheder

  Kr.

  500

  Virksomheder   (2-10 medarbejdere)

  Kr.

  1100

  Virksomheder (mere end 10 ansatte)

  Kr.

  1900

  Foreninger   og uddannelsesinstitutioner

  Kr.

  1200

  Privatpersoner

  Kr.

  500

  Offentlige   myndigheder

  Kr.

  2500

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev