Fem fordele ved bøgehegn

Hvis du leder efter et grønt hegn, når du hurtigt bøgehegnet. Dette er ikke forgæves, da dette hegn har mange fordele som hegn. I denne artikel vil jeg forklare fem grunde til at erstatte et hegn med et bøgehegn.
Fil
Mange er bekymrede for, at hvis de vælger det grønne hegn, vil de se haven ved siden af ​​om vinteren. Logisk set mister de fleste træer og planter deres blade om efteråret. Bøgehegnet er robust, så du kan beskytte dit privatliv selv om vinteren. Bare rolig, hvis hegnet bliver brunt om vinteren, det er en del af det. Bemærk: Bøgehegnet må ikke forveksles med et pindsvin. De fleste af bladene går tabt om vinteren.
hurtig vækst
Bøgehegn vokser meget hurtigt. Dette er en stor fordel. Det betyder, at du snart har fuld dækning. Det giver dig mulighed for hurtigere at skabe det privatliv, du ønsker. På den ene side betyder det også, at man nogle gange skal beskære hegnet. Hvis du ikke gør dette, vil hegnet vokse længere ind i din gård, og du vil (ubevidst) give plads til en del af din gård. Nem at beskære
Beskæring af bøgehegn bør udføres cirka to gange om året. Det bedste tidspunkt at gøre dette på er i juni og slutningen af ​​august. Hegn er nemme at beskære og behøver ikke at blive gjort ofte. Det betyder, at du kan bruge hegnet, selvom du skal have en have til nem vedligeholdelse. Derfor er der stadig grønt i haven.
Billigere end andre hegn
Generelt er bøgehegn billigere end andre hegn. Dette hegn kan købes for 10 enheder fra 35 €. Haguebuna er det billigste hegn på tidspunktet og koster € 40 per person. 10 hegn. Priserne på taghegn, ligusterhegn og laurbærhegn er meget højere. Det er trods alt vigtigt at kunne lide dækning, men lave priser er en god bivirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Japansk holly caro lineup lys fra vores børnehave

Den japanske kristtorn Caroline Upright er en sej plante, der altid forbliver grøn. Beskæring er meget let og anbefales også, da den har en moderat vækst på omkring 20-35 cm om året. Beskæring to gange om året holder Caroline Upright japansk kristtorn i perfekt form og kompakt. Beskæring udføres fra maj til slutningen af ​​september. […]

Read More
Have

En kreativ måde at støtte planter på (klatring).

Yderligere støtte kan være tilgængelig for forskellige planter. Uanset om det er en havebønne eller agurk, eller en hvilken som helst anden plante, der skal klatres for at vise bladene og blomsterne bedst muligt. Mange planter har simpelthen brug for noget at holde og gro. Disse planter kaldes også vinstokke. Klatre i vinstokke med reb […]

Read More