Japansk holly caro lineup lys fra vores børnehave

Den japanske kristtorn Caroline Upright er en sej plante, der altid forbliver grøn. Beskæring er meget let og anbefales også, da den har en moderat vækst på omkring 20-35 cm om året. Beskæring to gange om året holder Caroline Upright japansk kristtorn i perfekt form og kompakt. Beskæring udføres fra maj til slutningen af ​​september. Sørg for at gå på en overskyet dag. Den stærke sol kan brænde bladene. Caroline Upright japansk kristtorn kan beskæres i enhver form, så selv kreative mennesker kan nyde den af ​​hjertens lyst. Smukke kugler og dyr – enhver form er mulig.
Caroline Holly står oprejst som et hegn
Som navnet antyder, danner en serie af Caroline Upright kristtorntræer tilsammen et smukt hegn. Det fungerer som grænsehegn, men det er også meget velegnet til at skabe såkaldte haverum. Den japanske kristtorn Caroline Upright kan ikke lide et bestemt sted, så den kan plantes hvor som helst. Jorden, hvor den plantes, skal være gennemtrængelig og luftig. Den japanske kristtorn Ilex Caro lineup lys har lave rødder, så det er en god idé at sprøjte organisk gødning rundt om planten hvert år. Afhængigt af størrelsen på planten, hvori hegnet er plantet, anbefales 5 for hver plante, givet en længde på omkring 10-12 tommer. Lineær måler. Med tid og regelmæssig beskæring skaber det et tæt og kompakt grønt hegn. Japansk holly caroline opretstående har smukke blomsterstande
I blomstringsperioden (maj-juni) af den japanske kristtorn Caroline opretstående blomstrer små hvide blomster på let konvekse blade. Derefter vises små sorte bær. Bemærk venligst, at disse er let giftige ved indtagelse. Samlet set er den japanske kristtorn Caroline Upright en smuk og nem at pleje plante, der ser godt ud i enhver have og passer ind i ethvert design.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Fem fordele ved bøgehegn

Hvis du leder efter et grønt hegn, når du hurtigt bøgehegnet. Dette er ikke forgæves, da dette hegn har mange fordele som hegn. I denne artikel vil jeg forklare fem grunde til at erstatte et hegn med et bøgehegn. Fil Mange er bekymrede for, at hvis de vælger det grønne hegn, vil de se haven […]

Read More
Have

En kreativ måde at støtte planter på (klatring).

Yderligere støtte kan være tilgængelig for forskellige planter. Uanset om det er en havebønne eller agurk, eller en hvilken som helst anden plante, der skal klatres for at vise bladene og blomsterne bedst muligt. Mange planter har simpelthen brug for noget at holde og gro. Disse planter kaldes også vinstokke. Klatre i vinstokke med reb […]

Read More