En kreativ måde at støtte planter på (klatring).

Yderligere støtte kan være tilgængelig for forskellige planter. Uanset om det er en havebønne eller agurk, eller en hvilken som helst anden plante, der skal klatres for at vise bladene og blomsterne bedst muligt. Mange planter har simpelthen brug for noget at holde og gro. Disse planter kaldes også vinstokke.
Klatre i vinstokke med reb eller ledninger
Reb eller wire er næsten altid tilstrækkeligt, hvis anlægget forventes at overvinde eksisterende strukturer såsom hegn og skure. Reb har en tendens til at blive værre hurtigt, så brug det kun til etårige og vinstokke, der dør om vinteren.

Når man har at gøre med store og tunge planter over tid, er det tilrådeligt først at fastgøre en stærk ramme eller støtte til strukturen, så den ikke skal bære hele vægten.
Klatre op på en plante med en bambuspind
Hvis du dyrker vinstokke i områder, hvor der ikke er naturlig struktur, skal du lave noget nyt. Du kan købe en praktisk og dekorativ struktur. Du kan også være kreativ med bambus- og hasselnøddestænger. Disse trækonstruktioner har mange fordele. For eksempel er de robuste, holdbare, nemme at lægge på jorden og giver haven et naturligt udtryk. De er også meget billige og kan skæres med minimal indsats. Udover bambus og hasselnødder er stråtagskonstruktioner også meget populære. Det kaldes en indisk butik. Pinde og grene
Nogle vinstokke, som ikke er særlig høje eller tunge, kan trækkes på tilfældigt formede stænger eller grene i stedet for at grave ned i jorden. Den mest oplagte plante, der udnytter denne tilgang, er ærter. Det er lige meget, i hvilken retning planten bevæger sig, så længe der er plads nok til, at planten kan klæbe til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Fem fordele ved bøgehegn

Hvis du leder efter et grønt hegn, når du hurtigt bøgehegnet. Dette er ikke forgæves, da dette hegn har mange fordele som hegn. I denne artikel vil jeg forklare fem grunde til at erstatte et hegn med et bøgehegn. Fil Mange er bekymrede for, at hvis de vælger det grønne hegn, vil de se haven […]

Read More
Have

Japansk holly caro lineup lys fra vores børnehave

Den japanske kristtorn Caroline Upright er en sej plante, der altid forbliver grøn. Beskæring er meget let og anbefales også, da den har en moderat vækst på omkring 20-35 cm om året. Beskæring to gange om året holder Caroline Upright japansk kristtorn i perfekt form og kompakt. Beskæring udføres fra maj til slutningen af ​​september. […]

Read More